søndag 21. november 2010

Vanilla Fudge som smelter på tungen...




Jeg har laget de herligste vanilla fugde, funnet hos Passion 4 baking.
Du trenger 675 g sukker, 5 dl fløte, 1 stk Vaniljestang, 50 g smør,  1 ts glukose (stivelse) og 50 g hvit sjokolade.
Varm  sukker, fløte og vaniljefrøene i en kjele. Når sukkeret har smeltet, ta i smør og stivelsen og småkok i 18 minutter.
Hell så fugden over i kjøkkenmaskonen og visp rolig til den blir avkjølt, ca 15 minutter.
Etter 5 minutters avkjøling helles den hvitesjokoladen opp i fudgen.
Hells å fugden over i en form med aluminiumsfolie og avkjøle i noen timer. Del så fugden opp i biter.
Jeg valgte å legge bitene i former - for de var litt for klissete.








Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails