søndag 29. mai 2011

Nam! Sjokoladefondant



Til glede for alle i heimen ble det sjokoladefontant til kveldskos;


100 g. mørk sjokolade (70 %)
100 g. smør - lettsaltet
4 egg
1 dl. sukker
1 dl. hvetemel




To do;
Smelt smør. Del sjokoladen i småbiter. Ha i en bolle og hell det varme smøret over. La stå i ca. 3 min. til sjokoladen har smeltet. Rør sammen. Pisk egg og sukker lett og bland sjokoladeblandingen i. Pisk kraftig til en jevn røre. Sikt over mel og rør inn



Smør store muffinsformer og fyll dem 3/4 fulle. Sett på bakeplate og stek i stekeovn ca. 7 min. ved 180 gr. - nederste rille. Steketiden kan variere litt fra ovn til ovn. Fondantene skal se tørre ut på overflaten, men være flytende inni. Avkjøles ca. 10 min før de hvelves ut av formene og på tallerkener. Skal være varme.

Oppskriften er hentet fra Kakemonsen





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails